DSC_0275Diverse acties in november 2015

Van verschillende kerken werden producten aangeleverd die bij de kerken zijn ingezameld.

Op 9 november werden door mensen van de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt Zuid koffie, drinken en melk afgeleverd.

Op 10 november werden namens de PKN kerk uit Harkstede allerlei producten afgeleverd. Bij de PKN kerk zijn deze producten ingeleverd op ‘dankdag’ (een zondag in het najaar, dit jaar was dit op 8 november jl.), een speciale dienst waarin gedankt wordt voor de oogst van het afgelopen jaar.

De Gereformeerde kerk Vrijgemaakt bracht op 12 november weer producten die daar maandelijks worden ingezameld.

Ook namens de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt uit Slochteren werden producten gebracht die maandelijks worden ingezameld.

Op 15 november bracht mevr. Drenth namens de Ladies Circle 12 shoppers met allerlei producten, waaronder heel veel verzorgingsproducten.

Ook werden op 18 november producten gebracht die maandelijks worden ingezameld in de supermarkt de Coöp in Harkstede waar altijd een krat klaarstaat die gevuld wordt met producten die klanten in de winkel hebben gekocht en daarna doneren aan de Voedselbank door het in het krat te doen.

Op 19 november bracht iemand namens de kinderen van het Ruimteschip heel veel snoep (3 grote zakken vol) dat de kinderen na Sint Maarten (11 november) hadden meegenomen naar school om in te leveren voor de kinderen van de Voedselbank.

Op 19 november werden door dames van de Nieuw Apostolische kerk in Hoogezand heel veel (wel 300) windlichtjes gebracht (dit zijn glazen potjes met een mooi gehaakt omhulsel, in allerlei prachtige kleuren).

Ook werden op 19 november heel veel producten ingeleverd die in de Hervormde Gemeente te Westerbroek op ‘dankdag voor het gewas’ waren ingeleverd en waar ook de hele bevolking in Westerbroek aan heeft bijgedragen!

Ook worden wekelijks door hobbyboeren appels ingeleverd en komen regelmatig ook mensen op donderdagmiddag of vrijdagmorgen langs om een tas met producten te brengen.

Voor 27 november kregen we een mooi bericht van Stichting Inner Wheel. Zij hadden een groot bedrag overgemaakt en wilden dat dit besteed werd voor Sinterklaas voor de kinderen.

Van dit geld hebben we cadeaukaartjes kunnen kopen bij Intertoys met een waarde van
€ 10,00 per kaartje en dit aan elk gezin meegegeven voor Sinterklaas.

Ook voor Sinterklaas kwamen diverse spulletjes binnen zoals van een mevrouw die een aantal prachtige zelfgemaakte poppenkleertjes doneerde en een andere mevrouw had allerlei tasjes en sjaals gebreid. Deze konden mensen meenemen als ze wilden.