Voedselbank Midden-Groningen verzorgt voedselpakketten voor mensen die in financiële problemen zijn geraakt. Dit doen we met ruim 70 (onbetaalde) vrijwilligers.

We zoeken een nieuwe financieel administrateur

Onze administrateur heeft helaas te kennen gegeven per 1 mei aanstaande te willen stoppen. We zoeken dan ook met spoed een opvolger voor hem. Als dit wat voor u kan zijn zijn of als u iemand kent die hiervoor in aanmerking kan komen, laat het ons dan even weten. Voor verdere details zie hier de vacaturetekst.

Vrijwilligers

Op dit moment hebben we gemiddeld genomen voldoende vrijwilligers, maar er zijn altijd mogelijkheden! Bijvoorbeeld voor chauffeurs en medewerkers bij het maken en uitdelen voedselpakketten! Als je je aanmeldt volgt er altijd een gesprek. Als je ingezet kunt worden krijg je altijd eerst een ‘proefperiode’ van ongeveer twee maanden om te ontdekken of het iets voor je is.

 

Wie zoeken we? Ieder die breed inzetbaar is. Wat verwachten we van je: – Met ons het eens zijn dat vrijwillig niet vrijblijvend betekent – Benaderbaar en vriendelijk zijn – Enige kennis over voedsel is een voordeel maar niet onmisbaar Ons aanbod Wij bieden een flexibele functie bij een sociale organisatie. Je hebt contact met allerlei verschillende mensen. Je draagt bij aan het verbeteren van de situatie van veel gezinnen in Hoogezand en omgeving.

Interesse?

Heb je interesse in deze functies, of wil je meer weten?

Stuur dan een mail naar ons ten aanzien van Martha Bosman, bestuurslid verantwoordelijk voor vrijwilligers. Zij of iemand anders uit het team zal z.s.m. contact met u opnemen.

info@voedselbankmidden-groningen.nl