met elkaar, voor elkaar!

Vrijwilligerswerk

Wil je leuk en zinvol vrijwilligerswerk doen, mail ons. We zullen met u in contact gaan om te bezien of en op welke wijze u ons kunt helpen.
Zie de pagina: werken bij de voedselbank? Doen!

Iedereen kan iets doen

Of het nu gaat om een supermarkt, winkel, kerk, club, vereniging, school, bedrijf of particulier, iedereen kan iets betekenen voor de Voedselbank.

Waarmee kunt u de Voedselbank helpen?

Voor bedrijven

Kwalitatief goede voedingsmiddelen of andere producten zoals wasmiddelen, tandpasta, zeep e.d. die bijvoorbeeld niet verkocht kunnen worden omdat:
– het product uit het assortiment verdwijnt;
– de voorraad te groot is;
– de verpakking niet helemaal in orde is;
– de THT-datum (ten minste houdbaar tot) te dichtbij is.

Deze producten zijn van grote waarde voor de cliënten van de Voedselbank! En zo draagt de Voedselbank tegelijkertijd bij aan het optimaal benutten van kostbare voedingsmiddelen en andere producten.

Organiseren van acties

Als club, vereniging, school, bedrijf, of particulier kunt u acties organiseren waarbij de opbrengst bestemd is voor de Voedselbank. U kunt denken aan het inzamelen van producten of geld waarvoor producten worden gekocht.

Financiële hulp

De Voedselbank krijgt geen structurele financiële ondersteuning. Voor het bekostigen van verzekeringen, huisvesting en transport is de Voedselbank afhankelijk van giften, nalatenschappen of financiële sponsoring. Uw hulp is nodig en welkom om de Voedselbank draaiende te houden. Uw financiële steun komt voor 100% ten goede aan werk van de Voedselbank. Ons bankrekeningnummer is: NL42 RABO 0166 3640 96.

Als u iets wilt doen voor de Voedselbank:

Stuur dan een mail naar info@voedselbankmidden-groningen.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.