HSC_2 22-08-2015  Voetbalclub HSC

Voetbalclub HSC in Sappemeer heeft op zaterdag een voetbaltoernooi georganiseerd met daaraan vastgekoppeld een goed doel, te weten ‘Voedselbank Hoogezand e.o.’ . Het werd het ‘Voedselbanktoernooi’ genoemd.

Het was voor het eerst dat een sportclub een grote actie hield voor de Voedselbank.

Aan de sporters en supporters werd gevraagd om producten mee te nemen voor de Voedselbank. Ook heeft de organisatie bij een aantal bedrijven steun d.m.v. een groot aantal producten. Zo was er een hele grote lading toiletpapier van de Jumbo aanwezig.
Juist toiletpapier is een product waar de mensen blij mee zijn, omdat ze voor hun euro liever een brood kopen dan toiletpapier.

Op deze zaterdag werd een enorme aanhanger steeds voller en voller met producten die door menigeen werden meegenomen. Aan het eind van de dag kwamen vrijwilligers van de Voedselbank om de producten overhandigd te krijgen.
We waren enorm verrast door de hoeveelheid aan producten die ingeleverd zijn. Het was een opsteker voor de Voedselbank dat we er niet alleen voor staan om mensen in Hoogezand e.o. te helpen maar dat de medeburgers blijven steunen, ook op sportief vlak.HSC_1