Van alle kanten worden we geholpen aan voeding en ook andere producten. Zo kregen we van Essety in Hoogezand, u weet wel, van Tempo , Libresse, Tena en nog veel meer, een prachtige toezegging voor babyluiers en Libresse maandverband.
We mochten weer een ochtend appels plukken bij fruitbedrijf Bosschaart in Noordbroek. Meerdere grote kisten vol heerlijke appels, die ze in hun koelcellen bewaren totdat wij ze halen. Geweldig!

Van diverse kerken kregen we ter gelegenheid veel artikelen. De gezamenlijke kerken in Harkstede deden een inzameling op Dankdag. Dat leverde ruim 22 kratten op! Ook de Prot kerk van Westerbroek en Schildwolde kwamen met dozen vol. Net zoals de GKV te Schildwolde, die ook een mooi aantal kratten inleverde. Eerder had de Baptistengemeente al een inzameling gehouden. Allemaal om stil van te worden! Van Plus uit Schildwolde krijgen we ook regelmatig veel dozen vol met van alles.

Ook heel veel particulieren laten zich niet onbetuigd. Sommigen brengen hun appels of stoofperen. Anderen brengen speelgoed.
Een familie uit Stootshorn geeft ons regelmatig 1000 verse eieren! Soms levert ook de eierboer daar dozen vol.

Heel erg bedankt!

We moeten ons op deze plaats beperken. Op onze Facebookpagina staan veel meer acties vermeld.

Ook vanaf deze plaats alle gulle gevers bedankt! Onze klanten zijn er blij mee!