21 april 2020

Van alle kanten zijn er mensen en bedrijven die willen helpen. Er zijn bedrijven, zoals Harryman Slochteren, die spontaan hulp boden. Verschillende particulieren brengen speelgoed of voeding.

In Siddeburen was ook een opmerkelijke actie:

Door een bestuurslid van dorpsbelangen werd een oproep gedaan via Facebook, bij de PKN kerk via de zondagsbrief. Bij Arie Wicherts en bij Jan Buursema werden lege kratten onder een afdakje gezet. Er werd flink gegeven Arie kon met  3 kofferbakken vol met etenswaren naar de Voedselbank.

Ondertussen bedacht Jolanda Haveman dat het mooi zou zijn als kinderen van 0 tot 12 een kadootje  zouden krijgen. Ze plaatste een oproep op Facebook. Binnen de kortste keren liep de teller op naar 400,- Euro. Daar was ze erg blij mee en kon er dingen voor gaan kopen. Ze ging ook naar Petra’s warenhuis en naar Twinkeltje van Daphne’s moeder. Petra en Jantina vonden het een goede actie en ondersteunden Jolanda nog extra.

Ook stond er een paginagrote advertentie in het Bokkeblad voor de Voedselbank. Zomaar! Dat is gesponsord door Henk Fokkema, de eigenaar van dit blad. Prachtig!

De voedselbank kan altijd spullen gebruiken. Met name duurzame kruideniers waren  zijn welkom!

 

Hier ziet u de karren vol spullen! Geweldig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verschillende personen, uit Hoogezand en Slochteren-Schildwolde kwamen ook spontaan spullen brengen! Iedereen van harte dank!