Grote Decemberactie Voedselbank Midden-Groningen

Opnieuw houdt de Voedselbank een omvangrijke actie om voor de komende feestdagen hun klanten wat extra’s te kunnen meegeven.

 

In Hoogezand-Sappemeer worden flyers uitgedeeld en producten verzameld op twee donderdagen, 12 en op 19 december. Alle Jumbo’s doen mee, Albert Heijn, de Aldi’s, de Lidl’s, Kruidvat en Etos,  kortom alle winkels geven belangeloos hun medewerking. Er doen er meer dan 100 leerlingen van het Dr. Aletta Jacobs College mee, in het kader van hun maatschappelijke stage. Geweldig! Ook het bestuur van winkelcentrum De Hooge Meeren gaf weer toestemming om op hun locatie onze acties te kunnen doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Harkstede, Schildwolde en Siddeburen

Op zaterdag 14 december worden acties gehouden bij de Coop in Harkstede,bij de Marskramer in Harkstede, bij Plus Spithof in Schildwolde, bij DA in Schildwolde en bij Albert Heijn in Siddeburen. Gezien de ervaringen van vorige jaren verwachten we daar ook weer een grote opbrengst.

De Voedselbank Midden-Groningen heeft momenteel ongeveer 400 gezinnen die voor hun voedselvoorziening een steuntje in de rug nodig hebben. Dat zijn bijna duizend mensen waaronder meer dan 350 kinderen onder de 18 jaar.

 

wilt u wat naar de voedselbank brengen?

Dat kan! Graag!

Maandag, woensdag en vrijdagmorgen van 10 -13 uur.

Alle houdbare voedingsproducten zijn welkom.