21 december 2019

Wat een drukte de laatste dagen. En wat een gulle gaven! Van alle kanten. Mensen die hun kerstpakket komen brengen. Bedrijven die iets geven. De Baptisten gemeente Beukencastraat bracht weer blikken die later werden aangevuld met nog eens 1100 blikken! In totaal hebben ze nu 25oo blikken groente en fruit verzameld. Fantastisch.

De Apostolische kerk bracht meerder dozen koffie. En nou vergeten we vast nog veel mensen, het bleef binnenstromen!

Op drie dagen stonden vrijwilligers en leerlingen van het Alletta bij veel winkels om goederen te verzamelen. Dat heeft opnieuw heel veel opgebracht. Tig kratten met uiteenlopende voeding. We kunnen we met de Kerst extra van uitdelen en hebben dan nog over om de komende weken uit de bevoorraden. Prachtig! Alle meewerkende winkelbedrijven, van harte bedankt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo kregen we, net als vorig jaar, van AP Keizer Reinigingstechnieken BV te Kolham samen met fabrikant Wepa een grote partij Satina Comfort Toiletpapier geschonken. Onze klanten zijn er maar wat blij mee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van het Waterschap Hunze en Aa’s kregen we van het personeel en het bestuur een grote cheque gedoneerd. Van 2.250,- euro!!! Hartelijk dank! We kunnen het heel goed gebruiken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook Kili Holland bv, uit Groningen, een firma die onder meer kas planten ontwikkelt en levert vanuit de hele wereld, deed een grote donatie van 1.000,- euro!  Van harte bedankt!